“Taidekiertue”

30th October 2018

No niin, nyt kun Lahden näyttelykin on saatu pakettiin, on aika pistää pakettiin tältä erää myös koko “taidekiertue”. Kaksi vuotta ja kaksitoista(!) näyttelyä myöhemmin on aika kiittää kaikkia mukana olleita galleristeja ja kollektiiveja, paikalllisia taiteilijoita ja taiteen ystäviä, joihin olemme saaneet tutustua ja joiden kanssa on käyty hienoja keskusteluja! Ensi vuonna homma jatkuu taas vähän “normaalimpaan” tahtiin. Ne teistä jotka haluatte jatkossakin pysyä kartalla minun tulevista tekemisistä, voivat liittyä sähköpostituslistalleni lähettämällä mulle mailia osoitteeseen:

sampsasarparanta@gmail.com

Art Tour 2017-2018 kiittää!

T: Sampsa (ja Vesku)

Total:

SAMPSA SARPARANTA

CONTACT

E-mail: sampsasarparanta@gmail.com / Phone: +358-400-513703

ALL IMAGES COPYRIGHT © 2019 SAMPSA SARPARANTA